MASNA – pravá řeznická prodejna přímo v Kostelci
Čerstvé vepřové a hovězí maso výhradně z českých farem, poctivé uzeniny od řezníků z Kostelce, to je nová řeznická prodejna MASNA v Kostelci. Je přímo u výrobníchCelý článek
S ředitelem Penamu o příběhu pečiva
S Jaroslavem Kurčíkem, ředitelem Penamu, rozebereme jak dlouho trvá upéct chleba a rohlík, protože ani jedno se v obchodě neobjeví „jen tak“. Je za tím spousta práce mnoha lidí a mnoho peněz v investicích. Co udělá Penam s letošním ziskem, kolik rohlíků upekl v loňském roce a kam se chce posouvat? Celý článek
Jsme AGROFERT: Jak vyrábíme pečivo bez lepku?
Někteří lidé nemohou jíst klasické pečivo, protože lepek, který je v něm obsažen, jim velmi škodí. Přesně pro ně je tu bezlepkové pečivo vyráběné pod značkou Vitacelia. Ve jménu kvality je toto pečivo vyráběno především ručně. Celý článek
AGROFERT produkty bodují v soutěži Mlékárenský výrobek roku 2024
Společnosti Olma a Mlékárna Hlinsko dosáhly vynikajících úspěchů v letošním ročníku soutěže Mlékárenský výrobek roku 2024. Úspěch je pro nás důkazem kvality našich produktů a potvrzením, že neustálé zlepšování receptur a investice do technologií mají smysl. Celý článek
Jak se rodí Dinoo
Stejně jako dinosauři, i naše Dinoo produkty mají za sebou dlouhou cestu! Po dvou letech tvrdé práce a stovkách hodin úsilí se konečně dostaly na pulty obchodů. Celý článek