Kvalitní pečivo potřebuje kvalitní mouku z kvalitní pšenice
A věřte, nebo ne, každá pšenice je jiná. Zkušený mlynář rozezná pšenici z Vysočiny od té z Moravy nebo Čech už od pohledu. Celý článek
Za jedinečnou chuť mohou kvalitní suroviny a speciální technologie sušení
V sušárnách se suché salámy stávají jedinečnými. Díky desítky let vylepšované technologii sušení získávají svou jedinečnou chuť a také trvanlivost. Celý článek
Kostelecké uzeniny nesouhlasí s výsledkem kontroly obsahu hovězího masa ve výrobku
Kostelecké uzeniny a.s.Celý článek
AGROFERT nemůže za drahé potraviny
Koncern AGROFERT nemá v žádném segmentu potravin takovou tržní sílu, aby mohl ovlivnit jejich tržní cenu na českém ani jiném trhu. Rekordní zisk AGROFERTU v roce 2022 byl tažen zejména jeho chemickými továrnami v zahraničí, které nemají vliv na potravinářský segment v České republice. Celý článek
Chléb roku 2023 v kategorii "Chléb mladých" zamířil do Penamu!
29. ročník předávání cen Chléb roku opět přinesl úspěch našim pekárnám. Celý článek