Navštivte AGROFERT na veletrhu Země živitelka

12. 8. 2024

Agrofert ani letos nechybí na jubilejním 50. ročníku Země živitelky. Koneckonců se tohoto významného agrosalonu účastní pravidelně už od roku 1994. Tentokrát pod mottem “Pomáháme růst“. Nezapomeňte se u nás zastavit.

Letošní expozice je opravdu nabitá. Ať už vás zajímá zemědělská technika, nejnovější technologie nebo chcete ukázat dětem zajímavosti ze světa zemědělství. Kam se tedy podívat a co neminout?

AGROFERT zóna

Hlavní expozici Agrofertu, která je určena pro setkávání s obchodními partnery najdete na ploše 310.

Ani letos nechybí oblíbená Dětská farma, která malým návštěvníkům představí svět zemědělství i potravinářství. Co je čeká? Jízda zručnosti s traktorem a vlekem, pletení houstiček nebo třeba dojení krávy. Každý, kdo uspěje na všech soutěžních stanovištích, si může zatočit kolem štěstí a vyhrát.

Připravený zodpovědět každý váš všetečný dotaz týkající se práce v Agrofertu bude i náš ochotný a usměvavý tým personalistů z jednotlivých společností koncernu. A jak už je zvykem, přivezl si sebou spoustu zajímavých her, ve kterých můžete vyzkoušet své znalosti.

Nebude chybět ani fotokoutek. V odpočinkové zóně bude každý den připravena skvělá nabídka jídel ze surovin z potravinářských firem Agrofertu a také dostatek míst pro posezení a odpočinek u kávy nebo limonády.

Zemědělská technika

Patříte mezi fanoušky zemědělské techniky? Pokud jste odpověděli ano, pak si nenechte ujít expozici společnosti AGROTEC Group, která na ploše 215 vystavuje společně se svými regionálními dealery ARBO a KVARTO. Vystavena tu totiž bude unikátní sklízecí mlátička New Holland CR11. Na světě je jen 15 předprodukčních kusů. A samozřejmě mnoho dalšího z celého sortimentu zemědělské techniky.

Zemědělské technologie

V pavilonu Z a na výstavní ploše 501 Farmtec kromě nového vitalimetru FA25, který je i přihlášený do soutěže Zlatý Klas, představí i nerezové vyhřívané napájecí žlaby, welfare porodní kotec pro prasata nebo nabídku obnovitelných zdrojů energie pro zemědělské podniky.

Dinoo ostrov

Dinoo Ostrov pluje od města k městu a má pro všechny děti nachystané parádní soutěže! Díky Penamu a Agrofertu zakotví i na Zemi Živitelce. S Rexíkem a jeho kamarády se můžete těšit na soutěže, dárky, blbinky pro děti i dospělé. Prostě nás navštivte a uvidíte! Plocha 117.

Horká novinka pro soutěživé děti

První ročník soutěže o nejlepšího Mladého zemědělce, kterou Agrofert podpořil jako generální partner, je sice za námi, ale kde jinde si zkusit zasoutěžit v podobném duchu než na Zemi Živitelce, která je největší a nejvýznamnější zemědělskou akcí určenou pro odbornou i laickou veřejnost. Staň se i ty Mladým zemědělcem. Jak na to? Stačí si vyzvednout hrací kartu na kterémkoliv z 5 stanovišť (jejich polohu najdeš v mapce, jsou rozmístěna v našich jednotlivých vystavovatelských stáncích po celém Výstavišti). Na každém stanovišti tě čeká soutěžní úkol a po splnění všech si na konci můžeš vyzvednout zaslouženou odměnu.

Těšíme se na vás.