AGROFERT produkty bodují v soutěži Mlékárenský výrobek roku 2024

9. 7. 2024

Naše společnosti Olma a Mlékárna Hlinsko dosáhly vynikajících úspěchů v letošní soutěži Mlékárenský výrobek roku 2024. Úspěch je pro nás důkazem kvality našich produktů a potvrzením, že neustálé zlepšování  receptur a investice do technologií mají smysl. Důraz na kvalitu je pro nás klíčový, umožňuje nám vytvářet produkty, které splňují ty nejvyšší standardy.

Olma si odnáší vítězství v kategorii středně tučných jogurtů s produktem Olmíky lotus vanilkový. Tento jogurt vyniká svou jemnou chutí a krémovou konzistencí, což ocenili jak porotci, tak naši zákazníci. Dalším významným úspěchem Olmy je kategorie smetanových jogurtů, kde se do finále probojovaly produkty Florian stracciatella a smetanový jogurt slaný karamel.

Mlékárna Hlinsko triumfovala v kategorii mléčných dezertů s produktem Salko slaný karamel. Tento lahodný dezert si získal srdce porotců svou jedinečnou kombinací sladké a slané chuti, která je dokonalým příkladem naší inovace v mlékárenském průmyslu.

Letošního 21. ročníku soutěže se zúčastnilo 24 tuzemských výrobců, kteří přihlásili celkem 72 výrobků v 13 kategoriích. Těší nás, že naše produkty získaly uznání odborníků z mlékárenského průmyslu. Děkujeme všem našim zaměstnancům, zákazníkům a partnerům za jejich podporu. Budeme i nadále usilovat o to, aby naše výrobky byly synonymem kvality a inovace v mlékárenském průmyslu.