Hlasujte o nejhezčí video medailonek Mladých zemědělců

4. 6. 2024

Věřili byste, že žáci základních škol dokáží natočit profesionální video, vymyslet scénář, a předat vám užitečné informace o konkrétní oblasti zemědělství? Podívejte se na medailonky finalistů a zjistěte sami, jak mladí zemědělci řídí traktor, dojí krávy, připravují krmné směsi, pečují o sady a jak umí nadšeně vyprávět o své velké zálibě v zemědělství.

Finále Soutěže Mladý zemědělec je tady a vy nyní můžete rozhodnout, kdo získá titul největšího sympaťáka! Podpořte jednoho z osumnácti finalistů svým hlasem ve video anketě. Hlasovat můžete v podstatě okamžitě a hlas můžete dát svému finalistovi, a to až do 11.6. do 24.00 hodin.

Finalista s největším počtem hlasů v anketě získá pohár Cena čtenářů Deníku, který mu zástupce Deníku předá na slavnostním vyhlášení v Brně na Agronomické fakultě Mendelovy univerzity dne 12. června 2024. 

Hlasovat

Spousta těchto medailonků se natáčela u nás v dceřiných společnostech, což žákům poskytlo jedinečnou příležitost nahlédnout do reálného prostředí českého zemědělství a nejen se dozvědět spoustu zajímavých informací, ale především si mohli mnohé vyzkoušet. Tímto děkujeme společnostem AGD Kačice, Cerea, ZEMOS, Lužanská zemědělská, ZZN Polabí, Agro Jevišovice a ZS Vilémov, které žákům věnovali svůj čas a podpořili tak jejich západ do zemědělství. 

Jsme hrdí, že jsme mohli stát po boku kolegů z Deníku u vzniku této celostátní soutěže, do které se zapojilo přes 9 000 žáků. Což je na první ročník až neuvěřitelné! Soutěžilo se v 9 regionech na středních zemědělských školách po celé ČR a 18 nejlepších žáků ze základních škol postoupilo až do celostátního finále, kde měli za úkol natočit svůj medailonek.