Uspořádali jsme dobrovolnický den v Dětské léčebně Vesna

21. 6. 2023

Již po třetí jsme letos uspořádali společně s kolegy z koncernu zábavné dopoledne pro děti z Dětské léčebny Vesna v Jánských lázních. Jako vždy byl plný her, zábavy, sportu i zvířátek a odměnou nám byly úsměvy na tvářích nejen dětí, ale také jejich rodičů a prarodičů.

Jako každý rok byl v centru zájmu chov králíků Jaroslava Figery, kde si děti mohly pohladit malé i velké mazlíky. Záchranná stanice Pasíčka si pro děti připravila zábavné agility vystoupení psů.

Na stanovištích si pak děti vyzkoušely zručnost při skládání puzzlí s motivy zvířat, fyzickou zdatnost si otestovaly u házecího koše, fotbálku nebo pinpongu a znalosti prověřila poznávačka zemědělských plodin nebo hmatové pexeso.

Třešničkou na dortu byl náš agrofertí fotokoutek, kde se děti společně s jejich rodiči mohly vyfotit s kulisami postav řezníka, chemika a pekařky. Celý program završila jízda vyhlídkovým vláčkem.

Samozřejmě za každý úkol musela přijít zasloužená odměna. Děti si od nás odnesly omalovánky, křídy, samolepky, pexesa, nafukovací hračky, bloky a spoustu dalších cen. Nezapomněli jsme ani na maminky, pro které byly připraveny lifestylové magazíny a kosmetika. Spokojenost návštěvníků nás všechny hřála u srdce a těšíme se již za rok!

Jak jsme si den užili? Podívejte se na video!

Dobrovolníkům, kteří přijeli ze společností Cerea, ZZN Polabí, PrimagraMAFRA, a samozřejmě také z AGROFERT, i všem dalším, kteří se podíleli patří velký dík.


DALŠÍ ZPRÁVY